• Gratis verzenden vanaf €75,00
 • makkelijk betalen
 • goede kwaliteit
 • maatwerk mogelijk

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten kunnen per artikel verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

      

LEVERTIJD

De levertijd is afhankelijk van het bestelde product. In de product omschrijving staat de verwachten levertijd vermeld. 

Gemiddeld 2..4 werkdagen voor een niet gepersonaliseerd product en 3..6 werkdagen voor gepersonaliseerde producten.

Wanneer het artikel is verzonden krijgt u van ons een email met de verzendgegevens.  

 

RETOUR

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij doen we er alles aan om een perfect product te leveren. We raden je toch aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Indien je niet tevreden bent over (een gedeelte van) de bestelling, kun je deze retourneren via een pakketdienst zoals PostNL.

 

Let op: een gepersonaliseerd product kan niet worden geretourneerd.

 

Je mag binnen de zichttermijn van 14 dagen (ingaand op de dag na ontvangst van het artikel) aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Wij sturen jou dan een retourlabel waarmee je het artikel kan retour sturen. Nadat je hebt aangeven de order te willen terugsturen, heb je nog een termijn van 14 dagen om de artikelen aan ons te retourneren.

 

Top Creaties, t.a.v. Retouren, Patrijzenhof 39 3755 EL Eemnes. 

 

Vraag bij het aanbieden van de retourzending om een verzendbewijs. Deze dien je goed te bewaren aangezien dit het bewijs van afgifte is en wij indien nodig hierom kunnen vragen.

 

Als je niet tevreden bent over een artikel is het mogelijk om dit artikel te retourneren. Wij willen je vragen om bij het retourneren rekening te houden met de volgende punten, indien je in aanmerking wilt komen voor volledige vergoeding:

 

 • Binnen de zichttermijn van 14 dagen na levering moet bij ons worden gemeld dat het artikel geretourneerd gaat worden of moet het artikel al geretourneerd zijn (inclusief mededeling waaruit jouw wens tot herroeping blijkt en vermelding van het bestelnummer). Na een eventuele aanmelding heb je nogmaals 14 dagen om de artikelen te retourneren;

 • Het artikel moet in de onbeschadigde, originele verpakking zitten, indien redelijkerwijs mogelijk. Indien dit niet het geval is, zullen wij een bedrag op de totaalwaarde in mindering brengen bij terugbetaling;

 • Het artikel moet compleet geretourneerd worden;

 • Het artikel is niet gebruikt of beperkt gebruikt om naar alle redelijkheid noodzakelijk het product te beoordelen;

 • Wij vragen je om bij de retourzending het retournummer of bestelnummer duidelijk zichtbaar te vermelden;

 • Je krijgt het retourbedrag zo spoedig mogelijk retour, uiterlijk 30 dagen na ontbinding.

 • N.b. ontbinding is het moment dat je aangeeft je order zonder verdere opgaaf van reden op te willen sturen. Wij gaan over tot terugbetaling op het moment dat het product hier terug ontvangen is of op het moment dat je het bewijs van retourzending kan overleggen.

 • Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden